Poradna Saloos Bio tělový peeling Levandule Tea Tree 140 ml

Autor: | Vloženo: 17.09.2015 000 03:09 | Témata: Poradna Saloos Bio tělový peeling Levandule Tea Tree 140 ml

Způsob používání

Prosím o zkušenosti běžných uživatelů s tělovým peelingem. Používáte peeling místo sprchového gelu, po rozetření na mokrou kůži a rozpuštění zrnek soli spláchnete vodou a vylezete z vany / ze sprchy? Otíráte mastný film, který na těle peeling zanechá, ručníkem? Po nanesení na paty je mastné otřete do koupelnové předložky? Mně připadá mytí sprchového koutu nebo celé vany detergentem po každém sprchování s olejovým peelingem nepřiměřeně náročné (navíc zamaštění koupelnového textilu nehygienické a případné použití ve sprchách veřejných bazénů nebo tělocvičen nebezpečné), nemáte někdo nějaký tip, jak si používání peelingu usnadnit? Předem děkuju za odpovědi.

  • Petr Ricanek

    Petr Ricanek

    17. září 2015

    Dobrý den,
    Vyzkoušejte naše peelingy, zatím máme dobré zkušenosti, pokožka je po aplikaci čistá, hebká a jemná. Nezanechává mastný film na těle.
    Peelingy jsou z mořské soli.

    http://www.hristina.cz...

    Máme i peelingy na obličej, také jsou velice oblíbené. Obsahuji otruby nebo perleť, káová rozemletá zrníčka, podle výběru.

    http://www.hristina.cz...

    Přeji hezký den

    Petr Ricanek
    Kosmetika Hristina

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 17. září 2015 - Oficiální zástupce obchodu Bioolejíčky

    Dobrý den, naprostá většina uživatelů si právě chválí lehké promaštění pokožky, není nutné po peelingu nanášet ještě pleťové mléko, pokožka je voňavá a vyživená. Peeling je nutno dobře promíchat, nanést v přiměřeném množství a dobře opláchnout.
    Pokud Vám olejové peelingy nevyhovují, doporučuji v našem obchodě výrobky značky Lavera, také v BIO kvalitě - například peeling Verbena+Limetka, nebo Vyhlazující peeling téže značky.
    Přeji příjemná den a dobré zkušenosti s peelingy do budoucna.

    Ing.Pavla Vachová
    http://www.bioolejicky.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 17. září 2015 - Oficiální zástupce obchodu prirodatozaridi.cz

    Dobrý den, tělový peeling Saloos používám sama již nějakou dobu (taky sprchové a koupelové oleje stejné značky) a nepřijde mi, že po jejich použití by byla pokožka mastná, ve smyslu, že zamastí ručník či koupelnovou předložku. Olej se krásně vsákne. Vana nebo sprchový kout je něco jiného, ale i po koupání bez oleje jsem zvyklá vanu "oblejznout" houbičkou se saponátem, takže mi to práci nepřidává. Ve veřejné sprše (třeba bazénú by podlaha mohla mastná zůstat a někdo uklouznout, ale zase mě nikdy nenapadlo tam peeling použít. Tělový peeling je ideální použít cca 2x týdně, takže není problém se jeho použití ve veřejných sprchách zcela vyhnout a pokud máte pocit mastnoty, minimálně 2x týdně (i častěji) se stejně "koupací" osušky perou, tak není problém jejich hození do špinavého prádla načasovat po použití peelingu. Ale jak již jsem řekla, nepřijde mi, že by na ručnících zůstávala mastnota. Kokosový olej používám k namazání "celého člověka" prakticky denně a ani prádlo či oblečení, které oblékám pár minut po namazání a vsáknutí oleje mastné nemá.
    Přeji hezký den a určitě na výrobky firmy Saloos nezanevřete, protože jsou zkrátka úžasné.
    Lenka Ježková

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.